Anti-Spy tvrzené sklo 9H pro Honor X8b černé

Honor X8b

Informace

Nové produkty

Prohlédnuté produkty

Anti-Spy tvrzené sklo 9H pro Honor X8b černé Zobrazit větší

Anti-Spy tvrzené sklo 9H pro Honor X8b černé

HX8BAS1

Nové

Ochranné Anti-Spy tvrzené sklo přes celý displej mobilního telefonu Honor X8b (displej 6.7"). Obrázek může být ilustrační.

Více informací

Dodání do 15 dní

199 Kč

Více informací

Tvrzené sklo o tloušťce 0,33 mm pro maximální ochranu displeje Vašeho telefonu Honor X8b. Ochranné sklo Anti-Spy ochrání nejen Váš displej před poškozením, ale také jeho obsah před nechtěnými pohledy Vašeho okolí. Protišpionážní sklo díky vložené vrstvě vytváří pro cizí pohledy na displej zrcadlový efekt, takže se nikdo ve Vašem okolí nedozví, co si právě prohlížíte v telefonu.

Sklo pro Honor X8b má tvrdost 9H, vysokou citlivost dotyku, nabízí snadnou instalaci a eliminuje otisky prstů. Jedná se o sklo s oleofóbní úpravou (tzn. odpuzuje látky olejovitého charakteru a mastnotu). Jedinečné řešení jak ochránit displej před poškrábáním, nečistotami, otisky prstů ale i před tvrdými nárazy a nechtěnými pohledy.

Temperované sklo pro Honor X8b se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.

Obsah balení: 1x tvrzené sklo, 1x čisticí ubrousek, 1x utěrka napuštěná alkoholem

K tomuto produktu doporučujeme ještě dokoupit

16 dalších produktů ve stejné kategorii: